Snart flytter vi til nytt hovedkontor

Det er ikke lenge til vi skal flytte inn i nytt hovedkontor i Søndre gate i Trondheim. I dag, 20. oktober, har vi offisiell åpning, bygget åpner for publikum 23. november, mens butikkene flytter inn over nyttår. SpareBank 1 SMN er regionens største og eldste bank. Det gjør oss til en samfunnsaktør med forpliktelser og ansvar utover vår egen organisasjon. Dette er et ansvar vi tar på største alvor, også når vi bygger nytt hovedkontor.  Vi i banken gleder oss til å flytte inn i nye og tidsriktige lokaler!

Samfunnet er i endring. Det gjelder også både byen og banken. Privatpersoner, næringsliv og lokalsamfunn forventer noe annet av en bank i dag enn de gjorde for 30 år siden. Som bank må vi tilpasse oss dagens kunder, men også være klar for framtiden. Vårt nye hovedkontor skal derfor gjøre oss i stand til å bli en bedre bank.

  • For byen: Det nye bygget revitaliserer et viktig område i sentrum, og gir nytt liv til Søndre gate. I byggets arkitektur er det tatt hensyn til både funksjonalitet som kontorbygg og som et bidra i forskjønningen av Midtbyen. Samtidig skal det være et varig bygg som tåler endringer – og som selv bidrar til en betydelig endring.
  • For kundene: Banken blir i bedre stand til å utvikle seg og møte nye kundebehov. I tillegg blir det bedre tilgjengelighet til ruinene etter Olavskirken, en viktig og spennende del av byens historie. Det flotte, gamle sparebank-bygget skal også tas i bruk og komme til sin rett.
  • For ansatte: De ansatte får et fleksibelt bygg med et bedre og mer attraktivt arbeidsmiljø. Det tiltrekker oss bedre medarbeidere – som igjen gjør oss til en bedre bank.
  • For miljøet: Det nye bygget er ledende i å ta i bruk løsninger som tjener både det ytre og indre miljø, inkludert den ansattes helse. Miljøkravene er ambisøse – og har vært det under hele prosessen. Det nye bygget er Norges mest energieffektive kontorbygg!

Du kan lese mer om vårt nye hovedkontor på smn.no.

Hva syntes du om det nye hovedkontoret?