Sparebankuka 2010: Tegnekonkurranse

Under Sparebankuka 2010, som startet i dag og varer til 29. oktober, har mange av kontorene aktiviteter for de yngste. Bli blant annet med på vår tegnekonkurranse! Vinnerne får et Canon Ixus digitalkamera og 10 andre vinnere får ryggsekk og drikkeflaske. 

Programmet for Sparebankuka 2010 varierer noe fra kontor til kontor. De fleste av våre kontorer har ordinær åpningstid fra kl 10-15, men flere kontor har langåpent for å ta imot våre småsparere. Se oversikten på smn.no for å se hvilke kontor som har langåpent, og hva annet som skjer.

Konkurransen

Tegn og fargelegg Labb og Line: Hvor har de vært på ferie?

Last ned utskriftsvennlig skisse her »

Skissen skrives ut, og barna kan tegne hvor Labb og Line har vært på ferie. Ta så bilde av tegningen, og send bildet som MMS med kodeord “SMN + navn og alder på den som har tegnet til” 2242.

Innleveringsfrist er søndag 7. november, og vinnerbildene legges ut fra 12. november på smn.no.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.