Avdelingen i Levanger bytter lokaler

SpareBank 1 SMN samler sine 45 ansatte i Levanger og flytter i dag over Torvet og inn i nytt finansvarehus i byens hovedgate.

Flyttingen markeres i formiddag med snorklipping, og hvor banken vil presentere sin gave til byen. Den består av 500 000 kroner til Levangers tusenårsjubileum neste år. Hovedkomiteen i tusenårsjubileet har kommet opp med fem forslag som skal presenteres i tur og orden i Levanger-Avisa, før det blir åpnet for avstemning. Lille julaften vil vinneren bli kåret i lokalavisa.

Tilbake til de ansatte i SpareBank 1 SMN og EiendomsMegler 1 Midt-Norge, som nå blir samlet i åpent landskap fordelt på to etasjer i Kirkegata 48. I tredje etasje rykker SpareBank 1 SMN Regnskap inn senere i november. Banksjef Olav M. Salater er full av lovord.

Bare fordeler

- Med denne flytingen ser vi bare fordeler. Ved å samle oss legger vi bedre til rette for å hente ut synergier mellom enhetene samt styrke samhold blant ansatte. Lokalene vi går til er langt bedre enn de vi forlater, og de ansatte sier rett ut at de nå gleder seg til å møte kunder i nye, flotte kunderom. Vi fremstår mer moderne, bort fra det gammeldagse og trauste stempelet som har heftet ved oss. I dag er vi stolte, sier Salater.

Ivar Koteng vil som huseiere klippe snora. Også konsernsjef Finn Haugan og konserndirektør Marvin Wiseth i banken har fått sentrale poster i åpningsseremonien.