Er det virkelig mulig å gjøre et boligkupp bare man kjøper på rett årstid?

Dine Penger beskriver hvor enkelt det er å gjøre det store kuppet; kjøper du bolig nå så har du tydeligvis ganske sikkert gjort et kupp. Når noen forteller deg at du kan gjøre et enkelt kupp i et hett boligmarked, så er det kanskje grunn til å være skeptisk.

Det er mange grunner til at det er store svingninger i boligpriser mellom desember og februar. En av årsaken til at mange boliger før jul går til under prisantydning er nok at det legges ut lite nye boliger for salg. Det selges primært boliger som har ligget ute i markedet en tid.

At selger ønsket enda mer er nok neppe den beste dokumentasjonen på at man har gjort et kupp. Dersom man ser på sammenlignbare leiligheter som er solgt det siste halvåret, så lå denne leiligheten vel 5% over i pris.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.