Vi lanserer mobilbank på Android!

Mobilbank for Android er nå tilgjengelig for gratis nedlastning fra Android Market. Den inneholder de nyttigste banktjenestene folk trenger på farten. Android-appen har den samme funksjonaliteten som mobilbanken for iPhone.

Kunden trenger kun en kode for å få tilgang. Koden som brukes er den samme som benyttes i mobilbanken, telefonbanken og SMS-banken. Av sikkerhetsgrunner lagres ikke koden i applikasjonen. App’en lastes ned gratis fra Android Market.

Funksjoner i første versjon

  • Saldoforespørsel
  • Siste transaksjoner
  • Logg inn mobilbanken
  • Kontakt kundeservice/sperre kort
  • Melde skade

– Vi jobber kontinuerlig med utvikling av våre mobilapplikasjoner for å kunne tilby våre kunder et nyttig verktøy med relevant funksjonalitet. Dette betyr at vi fremover vil lansere flere mobile tjenester, forteller Baar Slaattelid som ansvarlig for mobile kanaler i SpareBank 1.

Les mer om mobilbanken på smn.no.

Vi ønsker tilbakemeldinger på applikasjonene både for Android og iPhone for å få gode innspill til videre utvikling. Hvilke innspill har du til banken på mobilen?

Se hele bildearkivet på Flickr.com/SpareBank1.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.