En oversikt over gavekortutstedere

Førjulstiden er alltid travel og det er ikke like lett å finne de riktige gavene. Fortvil ikke. Med et gavekort gir du alltid en gave mottakeren vil bli glad for. 

SpareBank 1 SMN leverer gavekortløsning til mange butikkjeder, kjøpesenter og sentrumsforeninger. Et slikt gavekort fyller du med det beløpet du selv ønsker, og mottaker kan bruke gavekortet til å kjøpe det de selv ønsker. Når de vil. Mange vil oppleve en slik gave som ekstra flott da de kan benyttes på det årlige salget som starter rett etter jul.

Her finner du en oversikt over noen butikkjeder, kjøpesenter og sentrumsforeninger som har gavekort:

Er du fortsatt usikker på om noen av disse gavekortene er riktige, kan julegaven også kjøpes i siste liten på Narvesen og 7-Eleven. De selger Spendon som er et Visa gavekort. Gavekortet kan benyttes overalt hvor VISA aksepteres. Dette gavekortet kan også brukes til netthandel i både inn og utland. Spendon gavekort kan lades med det beløpet du selv ønsker fra kr 200,- til kr 5.000,-

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.