Søk TÆL-stipend

Har du et spesielt talent? Gjør noe uvanlig? Har et brennende engasjement med veldedig arbeid eller i lokalmiljøet? Eller kjenner du kanskje noen disse egenskapene, noen med tæl? Vi tar nå imot søknader til TÆL-stipend for søkere fra Møre og Romsdal. Søknadsfristen er 9. januar.

Gå til smn.no for søknadsskjema.

Vi snakker om tæl, men hva er egentlig det å ha tæl? Det handler om noe langt viktigere enn penger.

Å ha mot til noe du ikke tør.
Å klare det du ikke kan.
Å ville det ingen andre makter.
Å fortsette der andre stopper.
Det kaller vi tæl.

Vi deler ut stipend til lovende talenter innen idrett, musikk og kunst, personer som gjør en stor innsats i lokalmiljøet eller med veldedig arbeid. I 2010 ble TÆL for Møre og Romsdal arrangert i Ålesund hvor 14 stykker fikk utdelt stipend. I oktober ble TÆL-stipender delt ut under et storslagent show i Olavshallen i Trondheim; 600 000 kroner ble delt ut, hvor blant annet Åge Sten Nilsen og Jan Eggum underholdt – og Camilla B. Rakbjørg, trønderjenta som er kjent fra X Factor.

Gå til smn.no for søknadsskjema for TÆL i Møre og Romsdal.  Søknadsfristen er 9. januar.

Vi åpner for neste runde med TÆL-stipender i Nord- og Sør-Trøndelag i august 2011.

Se flere bilder, video og artikler fra TÆL

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde YouTube sitt forhåndsvisningsbilde