Vi gjør BSU bedre med lånegaranti og startbonus

For å motivere unge til å starte BSU-sparing gir vi en startbonus ved å tilby en rente på 7,7 % dersom du oppretter BSU-konto i nettbanken. Med skattefradraget vil det gi nær 30 % avkastning på pengene dine.  Alle som har BSU-konto hos SpareBank 1 SMN får i tillegg en unik lånegaranti. Vi gir lån på 8 ganger det oppsparte beløpet til alle med fast inntekt og ryddig økonomi. 

BSU er landets beste spareform med et skattefradrag på inntil 4 000 kroner per år i tillegg til god rente. Vi ser likevel at mange av våre kunder ikke sparer i BSU, og håper denne startbonusen kan gi et godt incentiv for å starte sparingen.

BSU har blitt viktigere enn noen gang etter at Finanstilsynet innskjerpet at man normalt ikke skal få boliglån uten egenkapital. Selv om man kanskje ikke når helt opp til 10 % i egenkapital på BSU, er god sparing noe som gjør banken villig til å strekke seg langt.

Å starte sparing i BSU hos oss er enkelt; dersom du allerede er kunde hos oss kan du logge inn i nettbanken, velge “Sparing” og “Boligsparing for ungdom” for å opprette BSU-kontoen, og deretter starte sparingen. Er du ikke kunde hos oss så kan du bli kunde ved å gå inn på “Bli kunde” og opprette kundeforholdet med din eksisterende BankID.

Du kan lese mer om vårt tilbud på BSU, samte opprette BSU-konto, på smn.no.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.