Har du lastet ned appen om pensjonen din?

Appen er tilgjengelig for både iPhone og Android og gir deg informasjon om din pensjon og alle valgmulighetene du nå har fått.

Når du har lastet den ned får du opp bildet du ser over.

Når du går inn på ”Slik berøres du” og legger inn ditt fødselsår får du informasjon som gjelder alle i ditt årskull. Her får du vite hvordan pensjonen din tjenes opp, når du kan ta ut pensjonen din og de valgmulighetene du har til å ta ut pensjon selv om du fortsatt er i jobb.

Hvis du vil se hva du har på pensjonskontoen din går du inn på ”Dette får du” og logger deg på med MinID (den samme som vi bruker til selvangivelsen) eller med et engangspassord som du kan bestille fra NAV. Når du har logget deg inn kan du også beregne hva pensjonen din blir hvis du tar den ut fra du fyller 62 år i forhold til å ta den ut fra du fyller 65 år eller andre aldre.

Appen kanaliserer deg rett til informasjonen som gjelder ditt årskull. Da slipper du å sette deg inn i hva som gjelder for alle andre årskull. Det sparer du mye tid på.