Ny underholdningsplattform testes når vi er kampsponsor for Byåsen-Larvik

På søndag er det storkamp i håndball mellom Byåsen og Larvik i Trondheim Spektrum, og der er vi kampsponsor sammen med Trønder Energi. Vår aktivitet i vrimlearealet denne gangen en pilottest av den nye underholdningsplattformen MOOSES som er utviklet av NTNU og Tellu

Jeg har vært på besøk hos Emil Økstad i NTNU Technology Transfer å sjekket status, og ting har tatt form.

Når vi profilerer oss på arrangementer ønsker vi å skape aktivitet og engasjere publikum slik at de får en positiv opplevelse med SpareBank 1 SMN. Vi har tidligere hatt en safe hvor man kan gjette en kode for å vinne en pengepremie, skudd på mål, og lignende aktiviteter – og nå ønsker vi å teste ut om MOOSES klarer å skape engasjement på stand.

Spillet som er utarbeidet, “Ormkamp”, er i seg selv er ganske enkelt; det er om å gjøre å styre en orm så lenge som mulig uten å kræsje i motspillerne. Den som overlever lengst vinner runden, og de beste i løpet av dagen vil vinne flotte premier.

Foreløpig støtter teknologien kun iPhone og Android, men vi vil ha ekstra telefoner tilgjengelig for de som ønsker å spille men ikke har en slik telefon.

Det innovative med den nye teknologien er at man bruker sin egen mobiltelefon som kontroller og spiller mot kjente – og ukjente – på storskjerm. Underholdningsplattformen MOOSES som fokuserer på det sosiale rundt spillingen er utviklet av Alf Inge Wang på NTNU i samarbeid med Morten Versvik fra Tellu AS.

Pilotprosjektet som gjennomføres i Trondheim Spektrum på søndag skal evalueres, og dersom det blir en suksess så kan denne teknologien være grunnlaget for et nytt og spennende teknologiselskap fra Trondheim.

Du kan selv teste MOOSES førstkommende søndag i Trondheim Spektrum, i vrimleområde utenfor storhallen, før og i pausen under håndballkampen mellom Byåsen og Larvik. Håndballkampen starter klokken 18.00.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.