ODIN iFond – sjekk ODIN-fondene med iPhone

ODIN har lansert appen “ODIN iFond” for iPhone hvor du kan følge med utviklingen på ODIN-fondene.

2010 viste en rekordhøy plassering av penger i aksjefond, og ODIN Sverige hadde en rekordhøy avkastning på hele 35 % i 2010. Hvordan gikk det med dine fond? Med den nye appen kan du få oppdatert informasjon om ODINs aksjefond når som helst, hvor som helst.

Funksjonene til ODIN iFond;

  • Sjekke daglig avkastning i alle ODINs fond
  • Studere avkastning i egendefinerte perioder
  • Se siste ODIN TV
  • Bli kjent med forvalterne
  • Komme raskt i kontakt med ODIN

For å laste den ned søker du på “iFond” eller klikker deg direkte inn til iFond på AppStore. Gi gjerne dine tilbakemeldinger på appen enten i AppStore eller ved å sende en e-post til ifond@odinfond.no.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.