BSU – viktigere enn noen gang

Gjennom det siste året har BSU blitt viktigere enn noen gang. Finanstilsynet sier at bankene normalt skal kreve egenkapital på minst 10 % fra de som skal kjøpe bolig. Sparing i BSU kan derfor bringe deg nærmere boligdrømmen.

I tillegg har vi i SpareBank 1 SMN innført en unik lånegaranti. Vi vil vise at vi har tro på kunder som klarer å spare gjennom flere år. Derfor garanterer vi alle med BSU hos oss, fast inntekt og ryddig økonomi et lån på 8 ganger det oppsparte beløpet på BSU-kontoen.

Det finnes ingen gode grunner til ikke å spare fast i BSU. De som sparer faste månedlige beløp klarer i de fleste tilfeller å nå maksimalbeløpet slik at de får maksimal uttelling for skattefradrag. I gruppen som venter til siste liten opplever vi hvert år kunder som ikke får spart i BSU som planlagt. Fast sparing i BSU ordner du raskt i nettbanken.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.