Ledig stilling: Seniorrådgiver Cash Management

2010 ble et særdeles hektisk år for Cash Management (CM)-avdelingen. 1000 bedrifter valgte oss som hovedbank, mange av dem store virksomheter med høye krav til CM-løsninger. Nye tjenester er også utviklet og tilbys nå til alle våre bedriftskunder. Vi må derfor styrke laget med dyktige rådgivere.

Denne stillingen er nå besatt

CM-miljøet i SpareBank 1 SMN jobber med produktutvikling, salg og rådgivning i bedriftsmarkedet. Viktige produktområder er nettbank, korttjenester, internasjonale løsninger, innkreving og e-fakturaløsninger til privat og offentlig virksomhet. Fagmiljøet består av over 20 høyt kvalifiserte medarbeidere i flere team som jobber innenfor ulike områder knyttet til betalingstjenester. SpareBank 1 alliansens kompetansesenter for Betaling er samlokalisert med bankens CM-team, og en integrert del av miljøet.

Våre CM-rådgivere sørger for at bedriftskundene bruker bankens tjenester på en optimal måte. De fleste bedrifter har et stort potensial for å effektivisere sine interne rutiner, noe vi jobber med å realisere hver dag. Mange av våre løsninger gir også økt omsetning hos våre kunder. Vi har utviklet egne rådgivningsverktøy som brukes både i forberedelser og gjennomføring av kundemøter. Alle våre rådgivningsmøter blir evaluert av kunden, noe som i seg selv gir mulighet for læring og utvikling. CM-rådgivere jobber i team og deler kunnskap og erfaring, og som ny rådgiver vil du derfor få mange gode kollegaer som hjelper deg i gang.

Det skjer mye spennende på betalingsområdet og aktivitetsnivået er høyt hos oss. Krav til utdanning kan omfatte høyere økonomi- eller teknologibakgrunn, gjerne begge deler. Relevant erfaring fra rådgivning i bank/CM kan være en fordel, men er ikke et krav. Vi legger stor vekt på personlige egenskaper som er selvstendighet, nysgjerrighet, evne til å tilegne kunnskap og ta initiativ som gir økt verdiskapning hos kundene våre.

Er du klar for vinnerlaget? Da kan du gå inn på smn.no å legge inn en søknad.

Søk på denne stillingen »

Se hele den formelle stillingsannonsen »

Ønsker du flere opplysninger om stillingen kan du ta direkte kontakt med meg, Per Oskar Olsen (telefon 901 02 358/LinkedIn) eller banksjef Jon Erik Høyem (telefon 988 05 996/LinkedIn).

Søknadsfrist: 27. februar, 2011.

Videre lesning