Temamøter om personlig økonomi

I løpet av vinteren og våren arrangerer vi flere temamøter om pensjon og sparing, kvinner og økonomi, smarte råd til deg som er ung og enklere bruk av banken. Vi arrangerer mange av de samme møtene ved flere av våre kontorer i Trøndelag og Møre og Romsdal. Slik har du mulighet til å delta på våre møter på ditt hjemsted.

På noen av møtene kan du treffe Magne Gundersen som gir deg tips og råd innen personlig økonomi, eller høre Cecilie Skog snakke om sin motivasjon for å nå nye mål.

Fullstendig oversikt over alle våre møter finner du på smn.no/temamøter.

Pensjon for selvstendig næringsdrivende
1. januar i år ble det innført ny alderspensjon i folketrygden. Hvilke konsekvenser og muligheter gir det deg som er selvstendig næringsdrivende?

Pensjon og sparing
Fra 1. januar trådte den nye pensjonsreformen i kraft. Tre av fire nordmenn vet ikke hvordan den nye pensjonsreformen vil påvirke deres pensjonsutbetalinger. Men en ting er sikkert; vil du opprettholde dagens levestandard som pensjonist, må du spare selv. Hvordan beregnes pensjon, hva får jeg i pensjon, hva gjør jeg hvis jeg vil gå av tidligere? Dette er spørsmål vi kan hjelpe deg å finne løsninger på.

Boligsparing for ungdom – smarte råd til deg som er ung
Å kjøpe bolig er et stort valg og det er mange ting å tenke på. Har jeg råd eller hvordan kan jeg få råd til å kjøpe? På møtet får du tips og råd som kan være nyttig å ha med seg når du skal inn i boligmarkedet.

Kvinner og økonomi
Vi inviterer deg til en trivelig kveld med faglig og sosialt innhold, der vi setter søkelyset på hvordan du kan øke familiens økonomiske trygghet. Økonomiske konsekvenser ved uførhet, samlivsbrudd og arverettslige problemstillinger i moderne familier er noen av temaene som blir belyst på møtene.

Bedre hverdagsøkonomi med Magne Gundersen
Har du planen klar hvis noe uforutsett skulle skje? Eller hvis utgiftene overstiger inntektene? Denne kvelden vil Magne Gundersen fra Luksusfellen gi deg gode råd og tips om hvordan du kan få bedre oversikt og kontroll på din økonomi – i dag og i morgen. Magne Gundersen er forbrukerøkonom i SpareBank 1 og har god kunnskap om personlig økonomi.

Hvordan bruke banken smartere og billigere?
Å bruke telefonen eller mobilen er gode, og enkle måter å benytte banken på. Vi kan bistå deg og gi individuell opplæring så du kommer i gang.

Se hele møtekalenderen og meld deg på smn.no/temamøter.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.