Kurs og konferanser i vår

I vår arrangerer vi mange spennende kurs og konferanser for bedriftsmarkedet.

Førstkommende tirsdag holder vi et lunsjmøte i Trondheim sammen med CONNECT Trøndelag. Formålet er å etablere et ressursnettverk for å koble folk med kompetanse og/eller kapital mot entreprenører med spennende prosjekter og ideer.

I mars holdes fire halvdagsseminar om den stadige utviklingen innen Cash Management-området i Steinkjer (15.03), Trondheim (16.03), Molde (22.03) og Ålesund (23.03). Bedrifter kan oppnå høyere effektivitet eller sparte kostnader ved å ta i bruk nye løsninger eller bedre utnytte de eksisterende.

24. mars holdes NæringsVett i Molde – en næringslivskonferanse som vil belyse relevante trender. Med en stolt for- og nåtid skuer man til framtiden. Hva kan næringsliv og akademia gjøre sammen for å stake ut den riktige kursen? Det blir gode foredragsholdere, og dagen avsluttes med det tradisjonsrike TÆL-showet som anføres av Mona Grudt og Marvin Wiseth.

Les mer om arrangementene og finn påmeldingsskjema på smn.no/seminar.Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.