Påmelding til RBK Fotballskole er i gang

RBK Fotballskole er et tilbud til alle barn født i perioden 1997 – 2003. Fotballskolen er et samarbeid mellom RBK og SpareBank 1 SMN.

I år arrangeres RBK Fotballskole i Namsos, Vanvikan, Kyrksæterøra og i Trondheim. RBK Fotballskole er populært, så her må man være raskt ute hvis man ønsker plass til sine håpefulle. Påmelding har allerede startet.

RBK Fotballskole er viktig for å utvikle barn og unge i lokalsamfunnene i tillegg til at det bidrar til å skape vekst og trivsel. Fotballskolen har fokus på ferdigheter, kosthold og holdninger. Og det er en god kombinasjon av fotballøvelser, teori, foredrag og turneringer.

Vårt mål er at deltagerne skal komme ett steg videre i forhold til ferdigheter, holdninger og personlig utvikling.

Rosenborg er i dag mer enn en fotballklubb. I tillegg til å ha et godt fotballag, har klubben også innarbeidede verdier som åpenhet, folkelighet og bredt samfunnsengasjement. Dette er verdier vi gjerne vil assosieres med, og derfor er fotballskolen en viktig del av samarbeidet mellom SpareBank 1 SMN og Rosenborg.