En kjærlighetshistorie

Kan kunder bli lykkelige av å være kunder i SpareBank 1 SMN? Boye og Lillian ble det!

Bankens honnørtur har vært en viktig del av turlivet for mange av våre seniorkunder. I 25 år har SpareBank 1 SMN invitert på tur i inn og utland, og mange tusen kunder har vært på trivelige reiser med oss. Men for noen har turene vært viktigere enn for andre, ja man kan vel godt si at de har endret livene til både Boye og Lillian.

Begge levde sine liv med hver sin ektefelle for noen få år siden. Boye Flittig (82 år) har vært med på alle turene siden banken var i St. Petersburg i 1989, unntatt en tur da kona var syk. Gunnvor Lillian Hunnes (85 år) var med første gang på tur til Finland, og har vært en gjenganger siden.

Kona til Boye og mannen til Lillian døde tidlig på 2000-tallet, men etter hvert oppsto søt musikk da de som enke og enkemann møtte hverandre under en dans på banktur. Begge har alltid hvert med på Buss 1, dvs. bussen som bankens egen Per Melum har vært bankvert for.

– Det har alltid vært spesielt hyggelig å ha med Boye og Lillian sier Per, for de er alltid først ut på dansegulvet og de starter med det ”ballet” og setter en god stemning for resten av gruppen.

– Det har vært avgjørende å komme med på Buss 1, sier Boye. Her treffer vi mange av de samme som har vært med år ut og år inn. Faktisk har vi hatt mange sosiale aktiviteter med flere av disse turvennene gjennom årene, og i flere år møttes vi hver onsdag i Hornemannsgården i Trondheim for kaffe og mimring.

– Bankturer er tradisjon for oss sier Lillian, en god tradisjon. Hun har vært spesielt fornøyd med turene til Bornholm, København og den til Tyskland og Rüdesheim. Vi har begge vært med på alle turene siden 2002, og skal i alle fall få med oss turen til St. Petersburg i august 2011. Boye hadde sin første banktur dit i 1989, og med det kan det virke som ringen er sluttet. – Vi får se sier Boye, vi hadde en flott tur sammen med banken til Lofoten i sommer, og om helsa holder seg blir det kanskje en tur i 2012, selvsagt med Per Melum som muntrasjonsråd og etter hvert god venn.

I år, som i 1989, går SpareBank 1 SMNs honnortur til Russlands vakre kulturby St. Petersburg.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.