Nettmøte: Spørsmål til selvangivelsen? Vi hjelper deg!

Oppdatert: Vi hadde nettmøte mellom klokken 12.00 og 16.00. Vi svarer på de spørsmål som har kommet inn til nå, men spørsmål sendt inn etter klokken 16.00 har vi dessverre ikke anledning til å svare på før fristen til levering av selvangivelsen går ut.

I dag fram til klokken 16.00 stiller vi med våre fageksperter for å hjelpe deg med spørsmål du har til selvangivelsen. Vi kan også hjelpe deg om du har behov for en oppdatert ligningsverdi på boligen din. Selv om vi ikke starter å svare før i morgen så kan du stille spørsmål allerede nå.

For å stille ditt spørsmål fyller du ut kommentarfeltet nederst på siden så vil vi svare deg så fort som mulig. Dersom du ikke vil at ditt spørsmål skal publiseres i kommentarfeltet så kan du bruke dette skjemaet for å stille spørsmål (skjemaet er nå stengt).

Vi har satt sammen et team ledet av privatøkonom Endre Jo Reite som hjelper deg.

Har du mistanke om at ligningsverdien på boligen din er for høy så kan du korrigere verdien i selvangivelsen. Vi kan hjelpe deg med en enkel verdivurdering ved å analysere informasjon vi har tilgjengelig, men vi kan ikke ta ansvar for at en takst kan gi et annet resultat. Fyll ut dette skjemaet for å få en enkel verdivurdering (skjemaet er nå stengt).

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.