Trenger du en egen sykkelforsikring?

Det er vår i luften og mange har tatt fram syklene sine. Har du egentlig tenkt på hvordan sykkelen din er forsikret? Trenger du egen sykkelforsikring, eller er den dekt gjennom en forsikring du allerede har?

Mange opplever at sykkelen er forsvunnet når de kommer og skal bruke sykkelen, enten fra stativet eller boden hvor de satte fra seg sykkelen. Du kan bli utsatt for tyveri – enten du har en dyr eller billig sykkel.

Sykkelen dekket gjennom hjemforsikringen din!

Har du hjemforsikring hos oss i SpareBank 1 er sykkelen din dekket. Vi anbefaler våre kunder topp hjemforsikring, og blir sykkelen stjålet dekkes inntil 20 000 kroner. Denne forsikringen gjelder både om tyveriet er i eller utenfor hjemmet.

Blir sykkelen stjålet inne i huset eller leiligheten din dekker vi hele verdien av sykkelen.

Sykkelen skal være låst når den ikke er i bruk. Vi anbefaler å låse sykkelen med minst en forsikringsgodkjent sykkellås.

Du bør registrere sykkelen i Falck sykkelregister. Dette gir deg en ytterligere fordel ved at egenandelen ved tyveri reduseres til kun kr 2.000, ellers er den kr 4.000.

Har du spørsmål om hvordan din sykkel bør forsikres – kontakt en av våre rådgivere.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.