Dag Erik Pedersen fylte Banksalen

Mandag 23. mai inviterte SpareBank 1 SMN temamøte om trening i bankens hovedkontor i Søndre gate. Et smekkfullt program ble avsluttet med et fantastisk foredrag av Norges mest ettertraktede foredragsholder, Dag Erik Pedersen.

Den tidligere proffsyklisten leverte et svært engasjerende foredrag, hvor han fortalte om veien mot toppen. Dag Erik tapte sine 123 første sykkelritt, men ga ikke opp. Ved å jobbe målrettet med å snu det negative til noe positiv, kom han seg til verdenstoppen og ble en av verdens beste syklister. Den profilerte NRK-journalisten var veldig morsom, og fikk hele salen med seg i sine artige fortellinger fra egne og andres opplevelse av nedturer og suksess.

I løpet av kvelden loset Espen Eriksen salen gjennom programmet. De frammøtte fikk  høre om hva SpareBank 1 SMN gjør for å holde de ansatte i form og at vi også inviterer kunder med på arrangementer med fokus på fysiske utfordringer. Rittleder for Sykkelenern, Tore Skaslien, presenterte årets ritt. Enern har, ved hjelp av store midler fra SpareBank 1 SMNs gavefond, blitt en stor suksess for Oppdal. Det er bra for hele regionen.

Aktimed AS var også til stede for å fortelle om samarbeidet de har med banken for å få folk i form. Det har så langt vært en suksess, og sykefraværet i SpareBank 1 SMN faller oppsiktsvekkende mye for tida. Kanskje når vi målet om å bli Norges sprekeste bedrift?

Bankens egen pensjonsekspert, Wenche Seljeseth, forklarte de framøtte om konsekvensene av pensjonsreformen, og hvordan de kan fortsette å bruke både tid og penger på sine treningshobbyer. En ihuga syklist trenger noen kroner for å opprettholde sykkelgleden også når han blir gammel.

I pausen serverte vår eminente restaurant smooties, og gjestene ble fristet av Sportsbua til å investere i nye sykler og utstyr til store anstrengelser på sykkelsetet. En sykkel ble også loddet ut blant de frammøtte og det var artig at det var den engasjerte rittlederen for Sykkelenern, Tore Skaslien, som stakk av med den snertne premien. To andre vinnere fikk hver sin sekk med utstyr og deltakerbevis for årets ritt.

Etter at Pedersen var ferdig, var stemningen høy. Sykkel ble ivrig diskutert. Hvilke ritt skal du være med på i år? Sett i alle fall av 6. august for Sykkelenern.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.