Logg inn i nettbanken med mobiltelefonen din

Vi har nå lansert BankID på mobil som gjør at Telenor- og Djuice-kunder kan logge inn i nettbanken med mobiltelefonen  i stedet for å bruke kodebrikken. Se videoen over for hvordan du går fram for å skaffe deg det.

Med BankID på mobil så kan du logge inn og godkjenne (signere) betalinger i nettbanken. Dermed er det nå mulig å bruke nettbanken også på for eksempel på nettbrett som iPad.

BankID på mobil kan brukes på de fleste telefoner med Djuice eller annet abonnement hos Telenor, men den fungerer ikke på Windows mobile 7. Foreløpig så kan ikke BankID på mobil brukes når du skal signere avtaler og dokumenter på nett eller når du trenger BankID-godkjenning ved handling med kort i nettbutikker.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.