Stilling ledig: Webredaktør

Vi ser en enormt rask utvikling på nettet – både med ny teknologi og nye måter å bruke teknologien på. “Internett” er ikke lengre bare én kanal, men det er mange kanaler som innhold må tilpasses til. Vi har stadig flere aktiviteter på nett, og vi skal nå styrke satsningen på de digitale kanalene.

Markedsavdelingen består av 11 trivelige og dyktige lagspillere og utgjør et av de største markedsmiljøene i Trondheim. Vår kompetanse er bredt sammensatt på for eksempel arrangementer, grafisk design, sponsorater, merkevarebygging, strategisk rådgivning og digitale kanaler. Bankens nettside smn.no er en av regionens mest besøkte nettsider.

Vi har allerede styrket avdelingen med kompetanse på sosiale medier. Nå oppretter vi en ny stilling som vil inngå i et team som håndterer hele vår digitale kommunikasjonsmiks. Gina, Merethe og Haakon er i dette teamet i dag. Vi ønsker i enda større grad å integrere våre digitale kanaler for å bedre samspillet i kommunikasjonen – og har du interesse for den digitale utviklingen er det et pluss.

I stillingen som webredaktør vil du ha mange varierte arbeidsoppgaver. Du vil for eksempel være med å administrere og videreutvikle bankens nettsted smn.no, jobbe med webanalyse, digital markedsføring og DM-aktiviteter i nettbanken. Du vil også få muligheten til å være med i spennende utviklingsprosjekter i regi av SpareBank 1 på landsbasis.

Nettstedet er stort og innholdsrikt, så du må være strukturert og systematisk i jobben. Du må også ha en evne til å raskt lære deg nye verktøy. Samtidig trenger vi noen som ser mulighetene til videreutvikling og forbedringer som gjør at smn.no blir et stadig bedre nettsted for våre kunder. Du kommer til å ha stor grad av selvstendighet og påfølgende ansvar.

Vi jobber i bankens nye hovedkontor i Trondheim hvor det er tilrettelagt med sykkelparkering, dusj med håndklær, renseritjenester, kaffebar med sushi og en fantastisk personalresturant.

SpareBank 1 SMN er en av regionens største arbeidsgivere, og som ansatt hos oss får du mange tilbud også på fritiden. Er du glad i å trene så har vi et aktivt bedriftsidrettslag med 13 ulike grupper, som for eksempel bowling, fotball, håndball, ski og sykkel. Banken har også en vinklubb og en grafikklubb, i tillegg til mange fine bankhytter som man kan leie rundt i hele distriktet.

Er det deg vi leter etter?

Ønsker du flere opplysninger om stillingen kan du ta direkte kontakt med meg, Daniel Cardona (telefon 916 76 581/LinkedIn) eller Hilde Johnsen (telefon 926 90 223/LinkedIn).

Søknadsfrist: 29. mai, 2011.

Videre lesning