Søk Tæl-stipend!

Har du et spesielt talent? Gjør noe uvanlig? Har et brennende engasjement med veldedig arbeid eller i lokalmiljøet? Eller kjenner du kanskje noen med disse egenskapene, noen med tæl? Vi tar nå imot søknader på Tæl-stipend for søkere fra Sør- og Nord-Trøndelag. Søknadsfristen er 31. august.

Gå til smn.no for søknadsskjema.

Vi snakker om tæl, men hva er egentlig det å ha tæl? Det handler om noe langt viktigere enn penger.

Å ha mot til noe du ikke tør.
Å klare det du ikke kan.
Å ville det ingen andre makter.
Å fortsette der andre stopper.
Det kaller vi tæl.

Vi deler ut stipend til lovende talenter innen idrett, musikk og kunst, personer som gjør en stor innsats i lokalmiljøet eller med veldedig arbeid. I mars arrangerte vi Tæl i Møre og Romsdal hvor 540 000 kroner ble delt ut, og i oktober i fjor ble Tæl-stipender for Trøndelag på tilsammen 600 000 kroner  delt ut under et storslagent show i Olavshallen i Trondheim.

Har du tæl? Søk nå! Søknadsfristen er 31. august 2011.

Se flere bilder, video og artikler fra TÆL

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde YouTube sitt forhåndsvisningsbilde