TÆL-stipend realiserte drømmen

Vårens TÆL-vinner Nikita Kistochka startet eget dansestudio i Molde.

I vår vant Nikita Kistochka TÆL-stipend fra SpareBank 1 SMN under Tæl-showet i Molde, og sist uke ble drømmen om å starte eget dansestudio en realitet.

Nikita kom som ung danser til Molde for 5 år siden, og startet som instruktør på dansstudioet Studio11. Det tok ikke lang tid før hele byen trykket den unge danseren fra Khariv i Ukraina til sitt bryst.

– Hardt arbeid, moro og dans er livet, ifølge den populære danseren. Nikita har bidratt til å gjøre dans med “stuerent”, og blant barn i Molde er det kult å danse Hip-Hop, Latin, Salsa og Tango med Nikita. I følge barna på Noise vet alle hvem den glade danseren er.

– Uten Tæl-prisen fra banken hadde jeg aldri greid dette, men etter at jeg fikk prisen så jeg en mulighet til å få realisert drømmen min, sa Nikita.

Nikita er også opptatt av at dansen ikke bare skal skje inne i studioet hans på ettermiddager. Elevene på Noise Dansestudio kan like gjerne opptre på torget lørdag, i pausen på Aker Stadion under fotballkamper, salsa på toppen av Rådhustaket eller i banken om vi ønsker det.

– Dansen skaper glede og er en positiv greie for både barn og voksne. Det handler om å slippe seg litt løs, ler Nikita før han går tilbake til danserne sine.