VIDEO: Visjoner for fremtiden

I SpareBank 1 SMN tenker vi mye på hvordan vi kan gjøre ting enklere for våre kunder. Utviklingen foregår i et høyt tempo, og vi ser en ny verden åpenbare seg.

Hvem kunne – bare for noen få år siden – helt forstå hvilken betydning smarttelefoner skulle ha på hverdagen til folk flest? Applikasjoner som hjelper deg når du er på farten og tilgjengeliggjør de viktigste tjenestene du trenger fra din bank er allerede blitt en selvfølge. Men vi tror mer kommer.

Vi tror at bruk av teknologi på en smart måte kommer til å åpne for enda mer avanserte tjenester, der teknologien er koblingen som binder menneskene direkte og gir utrolig mange spennende muligheter. Rådgivning når du trenger det, tjenester som er uavhengige av plattform, tid og sted. Det kommer nok mye vi ikke engang kan drømme om i dag.

Det blir en veldig artig og produktiv fremtid. I videoen over kan du se våre visjoner for en bedre hverdag, og hvordan vi ser for oss muligheter til å være enda mer tilgjengelige, på dine premisser. Hvem sa at bank er kjedelig?

Hvordan tror du fremtiden blir?

Videoen over er laget av Helmet for SpareBank 1 SMN.