VIDEO: Clooney-parodi fra SpareBank 1 SMN

Oppdatert: Etter reaksjonen fra DnB NOR fjerner vi videoen fra nett. Les mer her.

Under årets TÆL-show i Olavshallen overrasket konfransierene Mona Grudt og Marvin Wiseth med en egen vri på Clooney-reklamen til DnB NOR.

DnB NOR har satt standarden for bankreklame i året som har gått, og har vist at bank ikke nødvendigvis trenger å være kjedelig. Med den massive eksponeringen på TV har de satt bank på dagsorden og skapt mye oppmerksomhet både rundt pensjon og sparing. Det merker vi selv ved at både pensjon og sparing har blitt mer populært blant våre egne kunder.

Selv om vi er den største banken i vårt nedslagsfelt, så har vi ikke noe ønske om å konkurrere med Norges største bank når det gjelder markedsføringsbudsjett. DnB NOR har vært dyktig, og laget en morsom reklame som traff en real innertier med både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet – “noen har flaks her i livet”! Det gjør det ekstra artig for oss å lage vår egen vri på en av deres reklamer, med våre egne superstjerner.

Det må også nevnes at vi har sett parodien til TV 2 Kollektivet, og det er på ingen måte den vi prøver å kopiere. Vi har funnet vår egen vinkling, og mener vår konserndirektør er et kupp for en hvilket som helst kvinne!

Og som de selv har sagt – det er en ære å bli parodiert. Så vi håper at de også syntes det når det er en konkurrent som gjør det.

Videoen er laget fortrinnsvis av frilansere i tett samarbeid vår egen markedsavdeling.

Regi og klipp: Kai Remi Hagen
Foto: Onar Stangeland
Lyd og musikk: Audun Røstad, Ambolt Audio
B-foto: Ole Christian Slyngstad
Produsent: Haakon Jensen, SpareBank 1 SMN

Lys og diverse utstyr leid fra Filmlys og Helmet. Takk til Britannia Hotel i Trondheim for lån av hotellrom.