VIDEO: Slik overrasket vi et miniputtlag en dag i september

Hvordan få fortalt at SpareBank 1 støtter store og små lokale prosjekter i alle lokalsamfunnene hvor vi er tilstede? Jo, du finner frem til noen av dem som har glede og nytte av støtten fra sin lokalbank – og lager film av det. Akkurat dette gjorde vi en kald septemberdag for et uvitende miniputtlag.

Tenk deg en åtteåring løpe ut på en fotballbane og blir mottatt som en landslagsspiller med fulle tribuner og hornmusikk? En slik følelse fikk nok ungguttene da de uten å ane noen verdens ting entret fotballbanen. De trodde de skulle spille en helt vanlig miniputtkamp. Store øyne. Måpende blikk. Latter, forundring og en anelse sjenanse. Kunne dette være sant?

Se guttenes reaksjoner i filmklippet over.

Vi hyller mammaen til Petter og pappaen til Renate
Filmen ønsker å vise frem det store lokale samfunnsengasjement til SpareBank 1-bankene. Vi ønsker å hylle alle som bruker tid og ressurser på å holde hjulene i gang i lokalsamfunnene med et hav av innsats og frivillighet. Heltene som skal hylles bør være mammaen til Petter og pappaen til Renate og alle andre frivillige – det er de som skaper Norge.

En av Norges største sponsorer
SpareBank 1-alliansen er en av Norges største sponsorer – og gir støtte til lokal næringsutvikling, idrett, kultur og organisasjonsliv over hele landet. Dette er en del av vårt helt spesielle samfunnsansvar. I år vil SpareBank 1 SMN gi rundt 70 millioner kroner tilbake til små og store prosjekter og initiativ i lokalsamfunnene.