Åge og Marvin i godt slag på LOfavørs kulturkveld i Trondheim

Torsdag 27. oktober inviterte LOfavør-komiteen i Sør-Trøndelag LO-medlemmer til gratis kulturarrangement på Byscenen i Trondheim. Komiteen som består av LOs forbund og representanter fra SpareBank 1 SMN jobbet lenge med planleggingen av kvelden hvor medlemmene i LO fikk vite mer om fordelene i LOfavør, men også fikk en god kulturopplevelse.

Kvelden startet med toner fra unge Daniel Røssing, en av SpareBank 1 SMNs TÆL-artister, før Marvin Wiseth overtok scenen. Marvin var konferansier gjennom hele kvelden og tok salen med storm gjennom sitt gode humør og sine vitser. Marvin savnet kona (les: Mona) utover kvelden, men greide seg utrolig godt, også alene.

Jan Thore Martinsen, distriktssekretær i LO, informerte om LOfavør-konseptet og brukte tidligere distriktssekretær Kjell Flønes, tidligere LOfavør-kontakt i SpareBank 1 SMN Morten Malvik og AOFs studieleder Tore Strøm som gode eksempler på den historiske utviklingen av konseptet. Camilla Rakbjørg, en annen av SpareBank 1 SMNs TÆL-artister fremførte to sanger sammen med bankens egen Rune Malvik på gitar. Camilla og hennes flotte stemme som ble godt kjent gjennom X-factor på TV 2 fikk satt en god stemning i publikum før SMNs Hansen fortalte om SpareBank 1 SMNs fordeler til LO-medlemmene. I tillegg til SpareBank 1 SMN har LO mange andre samarbeidspartnere gjennom LOfavør. LOfavør Feriereiser, Rica Hotels, Choice Hotels og Eiendomsmegler 1 var alle tilstede på Byscenen og hadde stands. De fikk også mulighet til å gi informasjon om fordelene LO-medlemmene får hos dem.

Kveldens store trekkplaster var konsert med Åge Aleksandersen. På forhånd hadde det gått rykter om at Åge skulle spille med strykere siden han for noen uker siden spilte sin siste turnekonsert med sambandet. Det viste seg at sambandet og Åge ikke skilles så lett, på scenen stod de der, Åge og sambandet! De hadde lagt vekk rockegitaren og det store showet, men stilte med mer følelse og mer varme. Kjente sanger som Lys og varme, Dekksgutten og Eldorado fikk salen til å synge med.

For de 400 som var på kulturkveldene vil man huske den fantastiske stemningen som var i salen under hele kvelden!

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.