Sparebankuka: Magisk kveld i Søndre gate

Barnelatter og tassende føtter er ikke hverdagskost i bankens lokaler, men på tirsdag var det full fres i vårt nye hovedkontor i Trondheim.

Vi hadde invitert til show i fire etasjer. Aller mest populært var det med Brians Trylleshow i kjelleren. Den unge tryllekunstneren tryllet fram duer og sagde over kosedyr til ungenes stumme begeistring. Brian Aksenes Hoseth var i aksjon tre ganger i løpet av kvelden, og lokalet var smekkfullt hver gang. Køen var også lang for å få med seg autografer fra den gutten som sjarmerte hele Norge i Norske talenter.

Autografjegerne fikk også uttelling i personalrestauranten. Her hadde spillere fra både Byåsen og RBK møtt fram, for å profilere banken som er hovedsponsor for lagene deres. Ungene fikk skyte på mål med både hender og føtter. Hvis de gikk tom for krefter, var det bare å fylle på med ny energi i form av nystekte boller og saft.

Arrangementet var en del av Sparebankuka og denne uka har vi spesielt fokus på de minste kundene våre. I innskuddsautomaten var det kø av småsparere som skulle tømme sparebøssene sine, og automaten ble god og mett før kvelden var omme. Vi fikk også informert om vårt nyeste produkt, Lommepengekortet, som er et betalingskort til barn under 13 år.

De fem hundre gjestene fikk også se Salamandernatten og krypten i kjelleren. Der satt en munk og fortalte historien bak krypten, og ungene syntes det var stas å se skjelettet som ligger utstilt innerst i krypten. I sterk kontrast til skjellettet, svinset Labb og Line rundt i bygget og gav ungene kos og boller, mens tryllekunstner Boje var travelt opptatt med å lage ballongdyr.

Hele kvelden ble en stor suksess. Ungene storkoste seg og de voksne fikk se vårt flotte hovedkontor. Banken stilte med informasjon om vårt nye lommepengekort, invitasjon til foredrag om ungers mediehverdag kommende tirsdag og reflekser.  På baksiden av billetten var det i tillegg et rabattkort som kan brukes i RBK Shop.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.