Sparebankuka: Stemningsrapport fra Molde, Levanger, Steinkjer, Stjørdal og Kolvereid

Under sparebankuka hadde banken mange arrangementer og mange fornøyde barn. Vi har samlet en liten stemningsrapport fra et par av kontorene våre.

Ansiktsmaling og kino i Molde
På Halloween var det ansiktsmaling og bøssetømming på Roseby. Køen til ansiktsmaling var lang i flere timer. Labb og Line var skapte god stemning blant små og store. Det var stinn brakke og stor suksess med Knerten i Knipe på tirsdag. Barna engasjerte seg med høye rop og klapp da vi snakket om sparing fra scenen.

– Labb og Line fikk mange gode klemmer fra mange barn. SpareBank 1 SMN har med dette gledet mange store og små kunder i banken i Molde, sier en engasjert banksjef Siw Berg.

Idrettsforbilder i Levanger
Det var en fantastisk dag i Levanger med masse barn i banken og på kino. Per Verner Rønning (Levangergutt) fra RBK var tilstede i banken og fikk treffe mange barn. Han skrev autografer på lagbilder fra RBK, så “blekket sprutet”, og med Labb og Line som ivrige deltakere ble det en flott opplevelse for barna. Vi hadde også spillere fra Levanger Fotballklubb i banken, noe som forsterket satsningen på arrangementet denne dagen. På ettermiddagen ønsket ansatte i banken og Labb og Line velkommen til kino i Festiviteten.

– Det ble en ubetinget suksess, sier banksjef Kjell Heggdal.

God stemning i Steinkjer
Torsdag hadde vi langåpent og kø for å tømme sparebøssene. Store og små koste seg med kaffe, saft og kjeks, mens de lyttet til musikk av Knut Ivar Aalberg. Etterpå dro de til Dampsaga. Først  for å se på  noen nummer av Bagabu UL, mens de drakk saft og spiste boller. Deretter benket seg i kinosalen og fikk høre av banksjefen samt  Labb og Line hvorfor det er  lurt å spare, hvoretter de brukte resten av kvelden sammen med Knerten.

– Det var i det hele tatt god stemning i banken torsdag og fredag, forteller banksjef Gunn H. Aasheim.

Kino på Stjørdal
Det ble en vel gjennomført sparebankuke også på Stjørdal, hvor høydepunktet i år var gratis kino. Forestillingen ble fullbooket på noen få timer etter at invitasjonen var mottatt i posten. Nesten 2.400 barn i Meråker, Stjørdal og Malvik fra 0 – 12 år fikk invitasjon i posten. 315 stk fikk plass i salen, og mange på venteliste. På kinoen fikk de gratis drikke og boller før Knerten sto på programmet, noe som var en populær film for store og små!

I banken hadde vi langåpent på onsdag i Meråker, mens Stjørdal og Malvik hadde langåpent på torsdag. Alle var godt fornøyde, og i banken fikk barna drikke og kjeks, samt anledning til å fargelegge tegninger av Labb og Line. Noe venting ble det under langåpent, da innskuddsautomatene tar lengre tid enn de gamle myntmaskinene.

– Takket være serviceinnstilte medarbeidere gikk dette veldig bra, og barna fikk også besøk fra Labb mens de ventet, forteller banksjef Tor Helge Hansen.

Vrimmelfestival på Kolvereid
På grunn av ombygging av lokalene på Kolvereid, så hadde vi ikke mulighet til å kjøre noe arrangement i bankens lokaler. Vi bestemte oss derfor for å holde arrangementet utenfor banken. I tidsrommet 31.10-10.11 så ble det avholdt “Vrimmelfestival” og banken sponset to kinoforestillinger. På to forskjellige dager tirsdag og fredag.

“Løvenes Konge” for barnehage/småtrinnet og “Jørgen+Anne = sant” for mellomtrinnet.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra barn og foreldre, forteller rådgiver Jonny Grønbekk.

 

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.