Absolutt siste sjanse for å fylle opp årets BSU-kvote

Man kan spare 20 000 kroner årlig på BSU-kontoen sin – og på all BSU-sparing får man hele 20 % i skattefradrag. Det betyr altså at du kan få opp til 4 000 kroner i skattefradrag ved å fylle opp BSU-kontoen din før årsskiftet. For å være helt sikker på at du får skattefradraget må du huske på å gjøre det før onsdag 28. desember 2011 kl 23:59 – altså i løpet av morgendagen.

Les også: BSU 9.4 bedre enn 2.0?

Dersom du åpner ny BSU-konto hos oss vil du få hele 9,4 % rente på de første 20 000 de sparer – i hele 2012. Denne startbonusen gjelder for alle som oppretter sin første BSU på nett hos oss. For eksisterende kunder vil vi øke renten til 4,7 % slik at vi også der er blant de beste i landet.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.