BSU 9.4 bedre enn 2.0?

Det har vært mye fokus på BSU, og en av våre konkurrenter har akkurat lansert et nytt spareprodukt. Vårt starttilbud for unge som skal åpne sin første BSU kommer fremdeles best ut for de fleste.

For å gjøre produktet enda bedre vil vi øke renten for nye og eksisterende BSU kunder i løpet av de neste månedene. Fra desember vil faktisk alle som åpner ny BSU hos oss på 9,4 % rente på de første 20.000 de sparer i hele 2012. Denne startbonusen gjelder alle som oppretter sin første BSU på nett hos oss. For eksisterende kunder vil vi øke renten til 4,7 % slik at vi også der er blant de beste i landet.

En ting mange ikke er klar over er at du med BSU hos oss har en lånegaranti på 8 ganger det oppsparte BSU beløpet så lenge du har fast jobb og ikke har betalingsanmerkninger. Viser du gjennom langsiktig sparing at du har kontroll på økonomien, så er det det som skal til for at vi skal strekke oss litt lenger…

NA24.no skriver at landets beste BSU-bank er SpareBank 1 SMN.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.