Er du på jakt etter julegave til ansatte eller kunder?

Det er vanskelig å finne julegaver som passer for alle, og da er Visa gavekort den ideelle løsningen.

En enkel gave som alltid faller i smak hos dine ansatte er et Visa Gavekort som du kan handle i vår nettbutikk. Kortet fylles med penger på forhånd, og du bestemmer selv hvor mye du vil fylle på mellom 200 og 5000 kroner. Kortet kan brukes i hele verden hos butikker som er merket med VISA, og det kan også brukes til å handle med på internett. På denne måten kan den du gir gavekortet til bruke det der de vil – når de vil.

Siden Visa gavekort ikke er bundet til bestemte butikker eller kjeder, kan mottakeren derfor kjøpe akkurat det han eller hun har lyst på. Selve kortet fungerer som et vanlig bankkort, inkludert å bruke det på internett. Kortet leveres med et vakkert omslag med julemotiv, altså både gave og julekort!

Visa gavekort er ideelt for bruk som gave til ansatte i forbindelse med jul, bursdager eller jubileum, eller når man skal premiere ansatte eller kunder i forbindelse med konkurranser eller kampanjer.

En annen fordel Visa gavekort går inn under Skattelovens bestemmelser om skattefrie ytelser. Skattelovens § 5-15-1 gir anledning til en rekke skattefrie ytelser, når det skjer med annet enn penger. Bedriften får fradrag for utgiften og betaler ikke feriepenger eller arbeidsgiveravgift av beløpet, så lenge det skjer innen gjeldende regler. Mer informasjon om dette finner du på Visa gavekort og skattefrie ytelser.

For å være sikker på at det kommer frem til julaften anbefaler vi gavekortene bestilles senest 15. desember.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.