Best i test: SpareBank 1 har Norges beste barneforsikring

Vi hadde en ambisjon om å lage Norges beste barn- og ungdomsforsikring – og det er gledelig å melde at det har vi nå klart!

”Det ingen tvil om hvem som etter vår oppfatning selger markedets beste barneforsikring – det er det SpareBank 1 som gjør. De har høye erstatningssummer jevnt over, og særlig uføredekningen imponerer oss. SpareBank 1 har også den klart beste dekningen for dagpenger ved sykehusopphold på markedet”, skriver kåringen gjort av Nemi.

– Vi lanserte en ny barne- og ungdomsforsikring i månedsskiftet november/desember i fjor, og det gledelig å se at vi kommer så godt ut, sier produktsjef for barneforsikring, Margrete Uhre, i SpareBank 1 Livsforsikring. – Vi har hatt som ambisjon om å lage en av Norges beste barneforsikringer. Det har vi nå klart.

– Gjennom de siste årene har vi jobbet målbevisst med produktutvikling sammen med kundene gjennom blant sosiale medier. De aller fleste ønsker seg økonomisk handlefrihet hvis de skulle havne i en situasjon hvor barnet blir alvorlig syk. Dette har vi lyttet til.

Sjekk vilkårene
– Vårt viktigste råd til barnefamilier er å sjekke hva barneforsikringen de tenker å kjøpe faktisk dekker, sier Margrete Uhre. Ikke se deg blind på pris og overskifter, men les også vilkår og dekninger.

Hvorfor denne testen?
De fem største forsikringsselskapene er med i testen.  Ekspertene fra Nemi dykket inn i dekningen og vilkårene – veiet og vurdert hvert eneste punkt – og deretter sammenlignet barneforsikringene.  Den klare testvinneren er SpareBank 1s barne- og ungdomsforsikring.

Testen tok tak i de fem største selskapene som selger barneforsikring i Norge. Produktene ble strippet for de rene smådekningene, som for de fleste ikke vil være en avgjørende faktor i valget av barneforsikring.

Videre skriver de:
”Når man skal bestemme seg for leverandør av barneforsikring, bør man se på de store linjene i forsikringsdekningene, ikke «pynten». Man skal derfor legge hovedvekt på hva som utbetales ved invaliditet og uførhet”

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.