I egen bolig skal du nyte livet – og føle deg trygg

De fleste baserer utgiftene sine på en fast inntekt. Faller du utenfor arbeidslivet vil du ikke lenger motta den samme lønnen hver måned. Et boliglån skal du ha i mange år og ingen aner hva som kan skje underveis.

Se stor versjon av bildet over.

Å flytte inn i egen bolig er en herlig opplevelse – enten du skal bo alene eller sammen med en du er glad i. Du har fått lån, men samtidig økte økonomiske forpliktelser. Det kan da være fristende å nedprioritere forsikringer. Likevel er det mens du er frisk og arbeidsfør du skal sikre deg mot fremtidige, vanskelige situasjoner.

Et boliglån har du i mange år. Ingen aner hva som kan skje underveis.

Du har helt sikkert tenkt at boligen din kan skades i en brann, eller bli utsatt for innbrudd. Når du kjøper bolig er det en selvfølge å sikre huset, men visste du at det er større sannsynlighet for at det skjer deg noe?

Skulle du rammes av arbeidsuførhet eller ufrivillig arbeidsledighet og dermed ikke kunne jobbe, reduseres inntekten din kraftig. Offentlig trygd vil ved arbeidsuførhet bare dekke rundt halvparten av den lønnen du hadde som yrkesaktiv, og noe over halvparten ved arbeidsledighet. Kan du leve det livet du har i dag med halv lønn?

Å sikre livet og helsen handler om å skape økonomisk trygghet dersom livet skulle ta uforutsette vendinger. Arbeidsuførhet, ufrivillig arbeidsledighet eller dødsfall kan føre til at boliglånet blir for stort til å håndtere.

Vi kan lage gode løsninger for deg – tilpasset din situasjon og ditt boliglån. Løsninger som sikrer at du kan beholde hjemmet ditt, selv om det skulle oppstå endringer i livet.

 

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.