Årets markedsføringsevent i Trondheim: Markedskonferansen 2012

Torsdag 1. mars er det klart for årets markedsføringsevent i Trondheim; Markedskonferansen 2012 arrangert av Trondheim Markedsforening.

Markedskonferansen 2012 er et halvdagsseminar med et sterkt faglig program, etterfulgt av middag i Banksalen med utdeling av Robert Millar-prisen til Årets Markedsfører og Årets Nykommer.

Det faglige programmet passer for alle som er interessert i markedsføring; blant foredragsholderne finner du Norges Google-sjef  Jan Grønbech, Fred Selnes fra BI, kreativ direktør i Carat Norge Petter Gulli med foredraget “Hold kjeft og gjør noe!”, og internasjonale kanoner som Nicholas Ind og Oriol Iglesias.

I januar 2012 inngikk Trondheim Markedsforening en hovedsamarbeidsavtale med oss, og vi håper vårt bidrag sammen med det nye styret kan være med på å løfte både Trondheim Markedsforening og Markedskonferansen til et nytt nivå. Frokostmøtene har allerede vært en stor suksess, med en god frokost, fullsatt sal og dyktige foredragsholdere, og det ligger an til at Markedskonferansen også blir en suksess.

Tid: Torsdag 1. mars 2012 fra kl. 12.30 til 18:30. Middag og prisutdeling fra 18:30
Sted: Konferansesenteret og Banksalen i SpareBank 1 SMNs hovedkontor i Søndre gate 4

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.