Tok i bruk engangskode på mobil – vant iPad!

I forbindelse med lansering av engangskode på mobil hadde vi konkurranse hvor de som tok tjenesten i bruk kunne vinne en iPad. Nå er vinneren klar.

Den heldige vinneren ble Heidi Elisabeth Fridtjofsen fra Åsen. Banksjef Kjell Heggdal tok i mot kunden i Levanger for å overrekke premien.

Heidi er 43 år gammel, og arbeider ved Nidar i Trondheim. Hun er den som forsyner oss med Bamsemums (nam, nam)! Hun er en aktiv bruker av selvbetjente løsninger, og har lite kontakt med banken forøvrig. Bruk av nettbank, mobilbank og faste trekk på konto til betaling av regninger,er hennes befatning med banktjenester. Nå gleder seg til å ta i bruk sin nye iPad, hvor hun også kan ta i bruk mobilbankappen.

– iPaden vil bli brukt mye, sier Heidi entusiastisk.

Vi gratulerer!