En mobilbank for alle mobiler

Vi har i dag en mobilbank til nesten alle typer mobiltelefoner, samt iPad. Du kan laste ned mobilbankapper fra Android Market, App Store og Windows Marketplace, eller bare bruke nettleseren på mobiltelefonen din.

En mobilbank fullstappet med tjenester

Med mobilbank-appen får du direkte tilgang til en forenklet utgave av nettbanken din. Her kan du raskt sjekke saldo, betale regninger, godkjenne eFaktura, få oversikt over lån, forsikringer, forfall og utføre en rekke andre banktjenester mens du for eksempel sitter på toget på vei til eller fra jobb.

Appen inneholder også kalkulatorer for boliglån og sparing, SMS-bank og venneregnskap, der du kan sjekke hva du skylder vennene dine, eller hva de skylder deg. Du kan også bruke appen til å melde fra om skade til SpareBank 1 Forsikring, sperre kort eller bestille rådgivning for sparing eller boliglån.

Lag passord i nettbanken først

Appen er lett å laste ned og lett å bruke. For å bruke mobilbanken kreves det at du benytter et eget passord. Dette lager du enkelt i nettbanken, der du går inn under menypunktet «Mobil», deretter «Koder og passord» og til slutt «Passord».

Appen lastes gratis ned fra Android Market, Windows Marketplace eller App Store, og er gratis å bruke. Det vil si: Er du ikke koblet til et trådløst nettverk, må du betale teleselskapet for datatrafikken.

Har du en annen type mobiltelefon med nettleser, kan du bruke mobilbanken rett i nettleseren.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.