Ny app: Søk og beregn billån rett fra mobilen

Er du på biljakt ? Tenker du på bobil, eller er det kanskje drømmebåten du ser etter? Vi har nå lansert en ny app der du kan søke om lån direkte fra mobiltelefonen.

SpareBank 1 SMN Finans er i samarbeid med SpareBank 1 SR Finans først ut i markedet med en egen app der du kan søke om lån. Kjapt og enkelt kan du kalkulere hva et lån vil koste, og bilen eller båten kan snart være en realitet.

Du trenger ikke være kunde i SpareBank 1 for å leke deg med lånekalkulatoren eller søke om lån. Når du justerer på lånebeløp, rente eller nedbetalingstid, beregner appen en nedbetalingsplan for deg – og den gir deg også tips om hvilket produkt som kanskje kan passe.

Vi er stolt av å være først ut i markedet og vil i løpet av kort tid ha løsning på plass i forhold til elektronisk signering og tinglysning av lånedokumenter.

Vi er inne i en svært spennende fase hvor ny teknologi tas i bruk på flere områder. Vi ønsker å følge med på utviklingen, og gi deg enda bedre kundeopplevelser. Kundene har gitt gode tilbakemeldinger;

“Veldig greit å se hva en renteendring vil utgjøre i kroner i måneden”

“Dette var en hendig og morsom app å beregne lånekostnader på. Virker veldig gjennomtenkt:)”

Appen er tilgjengelig for iPhone, Android og iPad.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.