Få varsel på mobilen når skattepengene kommer på konto – og når den er brukt opp

Med SMS-varsling fra banken får du oversikt over de viktigste hendelsene på kontoen din. Du slipper pinlige situasjoner og får samtidig god oversikt. Du kan på en enkel måte sette opp varslinger for eksempel når lønnen har kommet inn på konto eller når saldoen kryper under et minimumsbeløp som du selv har bestemt.

Hva vil du varsles om?

Når du bestiller SMS-varsling, velger du selv hva du skal varsles om. Å få en SMS fra banken når lønna er trygt på konto, er alltid hyggelig. På samme måte kan du be om en melding når pensjonen eller barnetrygden har kommet – eller om en betaling har blitt stoppet fordi det ikke er nok penger på konto. Da vet du alltid hva du har å rutte med.

Unngå pinlige øyeblikk

For å slippe et pinlig øyeblikk i butikken med kort uten dekning, kan du be om å få en SMS med saldo så fort kontoen er under et selvvalgt beløp. Er du ikke så redd for tom konto, men bare ønsker god oversikt, kan du også be om saldo på et fast klokkeslett en bestemt dag i uka.

Kanskje har du opplevd at en innlagt betaling er stoppet på grunn av manglende dekning, eller fordi regningen overstiger maksbeløpet du en gang satte på avtalegiroen? Det er rimelig irriterende å få en purring på en regning du tror er betalt. En SMS-varsling om at den er stoppet, gjør imidlertid at du raskt kan ta affære.

Enkelt å komme i gang

Bestilling av SMS-varslingen er lett å få til. Du går bare inn i nettbanken, klikker på menypunktet «Mobil», deretter på «SMS-tjenester» før du velger SMS-varsling for de tjenestene du ønsker. Noen få tastetrykk er alt som skal til for at du får full kontroll over bevegelsene på kontoen med en SMS.

Enkelt, ikke sant?

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.