Få SMS når skattepengene er på konto

Fra slutten av juni er det nok mange som venter utålmodig på at skattepengene skal komme inn på konto. Hvem kjenner seg ikke igjen i å sjekke saldoen – gjerne flere ganger om dagen – for å se om pengene til sydenturen eller oppussingen har kommet?

De ”heldigste” av oss får skatteoppgjøret fra 25. juni med utbetaling dagene og ukene etter. Noen vil få skattepengene senere i juli frem til midten av oktober. Du risikerer altså å sjekke kontoen mange ganger i løpet av sommeren og høsten hvis du er av den utålmodige typen.

Er det ikke derfor kjekt å få en SMS med én gang dine skattepenger er inne på konto?

SMS-varsling

Hos oss kan du sette opp SMS-varsling, og få beskjed rett på mobilen når skattepengene strømmer inn på kontoen.

Når du bestiller SMS-varsling, velger du selv hva du skal varsles om. Å få en SMS fra banken når lønna eller skattepengene er trygt på konto, er alltid hyggelig. På samme måte kan du be om en melding når pensjonen eller barnetrygden har kommet – eller om en betaling har blitt stoppet fordi det ikke er nok penger på konto. Da vet du alltid hva du har å rutte med.

Et lite pip

Det er enkelt å sette opp varslingen i nettbanken. Klikk på menypunktet ”mobil”, deretter på ”SMS-tjenester” og velg SMS-varsling for de tjenestene du ønsker. Etter noen få tastetrykk kan du senke skuldrene og vente på et ”pip” om at skattepengene er på konto.

Bruk heller tiden på noe hyggelig som å planlegge årets ferie eller oppsussingen du har tenkt å bruke pengene på.

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.