Folkets Tælpris i Surnadal, Rindal og Halsa

Vi deler ut 100 000 kroner til gode prosjekt i Surnadal, Rindal og Halsa.

Folkets Tælpris er et samarbeid mellom Driva og SpareBank 1 SMN. Vi deler ut 100 000 kroner til gode prosjekt i Surnadal, Rindal og Halsa. Pengene skal gå til et lokalt tiltak eller prosjekt som frivillige, lag eller foreninger står bak, og som vi håper kan glede mange. Prisen skal gå til lag, foreninger eller private personer som viser glød og engasjement.

Juryen har nå plukket ut følgende finalister til Folkets Tælpris:

  • Rindal Vel, som har drevet prosjekter og ruster opp rundt Igltjønna
  • Turstigruppa i Rindal, som merker og rydder turstier og har flere prosjekter
  • Surnadal Motocrossklubb, som er i vekst med stor rekruttering og godt miljø
  • Silje Ranes og Svanhild Husby, et kreativt tospann fra Surnadal
  • Halsa og Valsøyfjord musikkorps, som står for mange arrangementer og konserter

Finalistene vil de neste dagene bli nærmere presentert i avisa Driva. Etter at alle finalistene har fått en nærmere presentasjon, vil det åpnes for å kunne stemme på din favoritt. Vi ønsker alle nominerte lykke til.