Et fantastisk engasjement i Gi to tiere

I skrivende stund har vi fått inn over 32 000 stemmer i Gi to tiere-aktiviteten vår på Facebook. Det betyr at gode lokale initiativ rundt omkring i Trøndelag og på Nordvestlandet vil bli tilgodesett med minst 640 000 kroner; det er fortsatt over en uke igjen å stemme og til å sanke stemmer.

Gi to tiere: Gi din stemme på vår Facebook-side

Med over en uke igjen å stemme så er det gode muligheter for at nettopp det du brenner for skal få enda litt mer. Over 1 000 prosjekter ligger ute til avstemming, så det er mye å velge i. Vi er glade og stolte over det utrolige engasjementet for lokale initiativ, organisasjoner og prosjekter rundt om  i landsdelen vår. Gi to tiere er en hyllest til alle de kreftene som får ting til å skje i lokalmiljøene.

Vi takker alle for engasjementet!

Hvorfor gjør vi det?
Vi har lang tradisjon for å bidra til lokale formål, med et ønske om å bidra til trivsel og utvikling i lokalmiljøet. Et levende lokalsamfunn gjør det mer meningsfylt for oss å være en lokal bank. Derfor støtter vi årlig hundrevis av prosjekter innen lokal næringsutvikling, idrett, kultur og organisasjonsliv – alt fra landskjente arrangementer til lokale grasrottiltak.

Bak alle disse står det tusenvis av timer med frivillig arbeid, og vi ønsker å hjelpe dere som står på for deres lokalsamfunn.

Utover denne Facebook-aktiviteten så er det mulig å søke støtte gjennom vanlige søknader eller Tæl-stipend.

Sammen får vi ting til å skje!