Norges første mobilbankapp for bedrifter

Som første bank i Norge lanserer SpareBank 1 en mobilbankapplikasjon for bedrifter. Dette vil gjøre hverdagen enklere og mer oversiktlig for små og mellomstore bedriftskunder.

– Med applikasjonen flyttes de mest brukte banktjenestene i nettbanken over til mobiltelefonen. Dermed kan bedriftene raskere kan gjøre unna det daglige økonomiarbeidet og heller fokusere på egen kjernevirksomhet. Det er nettopp ønsket til våre bedriftskunder: ”Bank skal være enkelt”, sier Jon Erik Høyem ansvarlig for mobilbank bedrift i SpareBank 1.

Se demoen øverst.

Mobilbankapp for bedrifter Windows 7 Mobilbankapp for bedrifter iPhone Mobilbankapp for bedrifter Android

Klikk for større bilder.

Gode brukeropplevelser
Det viktigste med alle våre apper og mobilbank er at kundene våre – enten det er privatkunder eller bedriftskunder – skal ha enkel og hurtig tilgang til det de trenger på farten. I tillegg skal tjenestene være enkle å bruke og tilpasset for de ulike mobiltelefonene. Bedriftene har gitt utrykk for at de ønsker banktjenester som er relevante i jobbhverdagen, og det er disse tjenestene vi nå tilbyr. Flere tjenester vil bli lagt til i løpet av året.

Laget sammen med kundene
– SpareBank 1 har tradisjon for å involvere kundene og egne ansatte i utviklingen av mobile tjenester. Det har vi også gjort denne gangen. De har vært med i flere brukertester der de har fått prøve foreløpige versjoner, forteller Høyem.

Mobilbanken er tilgjengelig på flere måter. Bedriftskundene kan enten laste ned appen fra AppStore (iPhone), Google Play (Android) og Windows Market (W7) eller rett og slett bruke nettleseren på mobiltelefonen.

Tjenester i mobilbanken

  • Banktjenester i appen: sjekke saldo, få kontooversikt, se transaksjonsopplysninger, godkjenne og stoppe betalinger, se forfallsregister og overføre mellom egne kontoer.
  • Melde skade
  • Sperre kort
  • Bestille rådgivning
  • Kontakt banken
  • Bli kunde

Fortell oss hva du mener om mobilbanken og appene
Det er viktig for oss hva du mener. Legg igjen dine kommentarer og forslag til forbedringer på på AppStore, Google Play, Facebook, bloggen, e-post eller andre steder.

Last ned
Her kan du laste ned SpareBank 1s mobilbankapp for bedrifter: AndroidiPhone, Windows 7 eller bruk søkeord: mobilbank – sparebank1 – sparebank 1

Mobilbanken har også sin egen unike nettadresse: https://m.sparebank1.no/bedrift

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.