Astor på Supportern

Hva vil det si å være med i Supportern?

Supportern er et opplegg for aktiv ungdom arrangert av SpareBank 1 SMN. Vi tar med 150 ungdommer fra idrettslag vi sammarbeider med på en opplevelsesrik ettermiddag, der vi besøker et bankkontor før vi busses opp på MOT-Camp.

Oppe på MOT-Camp på Gråkallen i Trondheim får vi smake på sunn og spennende mat fra Rocka Mat. Pizzasnurrer og deilige smoothies. Vi får også lærer om hva det vil si å ha mot, – mot til å bry seg, mot til å være seg selv og mot til å være en god supporter når man er på kamp. For på kamp skal vi når vi er med på Supportern!

20. mai var det ungdom fra Astor som fikk bli med, og kampen mellom RBK og Odd Grenland på Lerkendal var målet. De 150 unge supporterne vistes og hørtes godt på Lerkendal!

Se hva rbk.no skriver om Supportern