EiendomsMegler 1 styrker bemanningen i Trondheim Sentrum

EiendomsMegler 1 Midt-Norge øker bemanningen og styrker seg betydelig i konkurransen om boligselgerne i Trondheim sentrum. Mandag startet seks nye medarbeidere som alle kommer fra Postbanken Eiendomsmegling.

Dette er et velfungerende team som har jobbet sammen i flere år. Bakgrunnen for at de kommer til EiendomsMegler 1 er at selskapet de jobbet i ble solgt til DNB Eiendomsmegling. De benyttet anledningen til å sjekke ut sine egne muligheter, og var nære ved å inngå en franchiseavtale med Nordeas Privatmegleren. Thomas Johnsen, som skal lede kontoret, innså fort at det var veldig fristende å gå til den største aktøren.

– Det er en god grunn for at den største har blitt størst. EiendomsMegler 1 er en Great Place to Work, og vi gleder oss veldig til å bli en del av Norges mest spennende og beste kompetansemiljø innenfor eiendomsmegling, sier Thomas.

Bildet (f.v.): Svein Tore Samdal, Petter Møllersen, Kjetil Reinsberg, Lars Pedersen, Kent Nergård, Thomas Johnsen, Espen Stothard, Alexander Bjerkås, Jan Erik Fjeldseth