Oppdatert app: Budsjettering gjort enkelt

Med budsjettappen har vi gjort budsjettering enkelt for deg! Alt du trenger å gjøre er å fylle inn ulike opplysninger om dine utgifter, og appen gir deg et forslag til budsjett som du selv kan justere og tilpasse.

Selv om flertallet ikke budsjetterer vet vi at mange ønsker å komme i gang. Særlig de unge oppgir at de har planer om å sette opp et privatbudsjett. Hele en av fire i aldersgruppen 18 – 34 år svarer at de ikke budsjetterer, men har planer om å gjøre det.

Nå relanserer vi budsjettkalkulator-appen som gjør det enklere enn noen gang å komme i gang med budsjetteringen – vi gjør privatøkonomi enklere og morsommere!

Hva kan du gjøre med budsjettkalkulator-appen?
Når du legger inn opplysninger om husstandens størrelse og inntekter, får du automatisk opp et forslag til et månedlig budsjett. Dette betyr at du raskt får oversikt over hva du har til rådighet hver måned.

Du kan også «leke» med tallene for å se hvordan økonomien din påvirkes når du endrer forbruket. Det kan være en nyttig øvelse dersom du skal leie eller kjøpe bolig for å se hvordan ulike husleier og ulikt forbruk påvirker økonomien. Appen legger også inn forslag på det som kan være litt vanskeligere å estimere selv.

Mange vil bli overrasket over hvor enkelt det er å styre og forbedre hverdagsøkonomien når de har en plan for pengene sine.

Kom i gang
Appen er tilgjengelig for iPhone og iPad, du finner den i Appstore ved å søke på “sparebank 1″.  Vi blir glad for dine forslag til forbedringer, kom gjerne med innspill i kommentarfeltet under.

Hva er nytt?
Budsjettappen var i sin tid Norges første bankapp, og den har nå gjennomgått en solid oppdatering

  • Appen har gjennomgått en “ekstrem-makeover” når det gjelder design – den er mye enklere i bruk.
  • Vi har lagt inn enklere navigering
  • Tallene som danner grunnlaget for kalkulatoren er oppdatert med nye SIFO-tall, som er Statens institutt for forbruksforsknings referansebudsjett som inneholder vanlige forbruksutgifter for ulike typer husholdninger.
  • I tillegg har vi rettet noen feil for at appen skal gå smidigere

Klikk på bildene for å se større versjon

Budsjettkalkulator for iPhone og iPad Budsjettkalkulator for iPhone og iPad Budsjettkalkulator for iPhone og iPad Budsjettkalkulator for iPad Budsjettkalkulator på iPhone og iPad

Budsjettkalkulator for iPhone og iPad

 

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.