Vi gjør det enkelt å kjøpe trygge og gode sikkerhetsprodukter

Vi har gjort det enkelt for deg å kjøpe gode sikkerhetsprodukter og selv bidra til å forebygge skader i hverdagen. I vår sikkerhetsbutikk finner du et bredt sortiment av kvalitetsprodukter. Kanskje er det noe du mangler til ferieturen?

For ferietiden står for døren og vi ønsker alle at ferien skal bli så fin som vi planlegger. Gode god forberedelser skal gjøre oss i stand til å nyte feriedagene. Med vår nye sikkerhetsbutikk har vi gjort det enkelt for deg å kjøpe gode og solide produkter som er viktig for din sikkerhet.

Skal du for eksempel på båttur i sommer er det viktig at alle bruker redningsvest. Vi anbefaler også at du om bord i båten har med et brannslukningsapparat. Førstehjelpsutstyr er også viktig at er lett tilgjengelig om du måtte trenge det.

Les også: Sjøvettreglene

Selv om man tar alle forholdsregler, er det fortsatt en sjanse for at det skal skje noe uforutsett.  Vi ønsker selvfølgelig ikke at det skal skje noe uforutsett på turen, men om det likevel skulle skje er det viktig at du har en god reiseforsikring – for hva skjer hvis du blir syk når du er på sommerferie?

Vi gjør oppmerksom på at innlegg på denne bloggen ikke erstatter personlig rådgivning.