Uttdeling av Gi to tiere på Lerkendal

Under fotballkampen mellom Rosenborg og Molde på Lerkendal i går bestemte vi oss for å gjøre litt ekstra stas på åtte av kandidatene fra vårens Facebook-aksjon ”Gi to tiere”. Med god hjelp og støtte fra RBK fikk vi dele ut sjekker på gressmatta i pause mellom 1. og 2. omgang til smilende og velfortjenende ildsjeler.

Tanken bak ”Gi to tiere” var å la folket være med på å bestemme hvem som skulle få støtte hos oss. Og for et engasjement det ble! Over 1 500 kandidater som til sammen fikk 35 000 stemmer, og til slutt delte vi ut nesten 750 000 kroner til litt over 250 ulike kandidater. Dette har vært utrolig artig, og vi takker alle som har stemt og delt, og ikke minst- en kjempetakk til alle der ute som brenner for noe, og gjør noe med det.

Varme små hjerter er en frivillig organisasjon som prøver å hjelpe de glemte barna i verden – barn uten foreldre, eller barn som sliter med fattigdom. De hjelper barnehjem i 33 forskjellige land, driver selv to skoler og tre barnesenter. Totalt er de med å hjelper 60.000 barn.

De fikk 756 stemmer!(flest av alle)som gir 22.680 kroner.

Nidaros Nixies Cheerleaders er det eneste cheerleader-laget vi har i Trondheim! De har vokst og blitt store på kort tid. De forskjellige gruppene deres har deltatt i flere konkurranser og tatt hjem flere medaljer i NM, og noen har akkurat kommet tilbake fra EM.

De fikk 588 stemmer, som gir 17.640 kroner.

Kjernen trengte nok ingen introduksjon på Lerkendal, men som de selv sier: “Fotball er følelser. Slipp dem fri!” Og så enkelt kan det sies. Fra den ytterste glede til bunnløs fortvilelse. Øyeblikkets sinne og hoderystende oppgitthet. Kjernen dekker hele spekteret. Kjernen har gått langt for å komme dit de er i dag. Fra å være en liten kompisgjeng i 1996, er Kjernen i dag en av landets største supporterklubber.

De fikk 446 stemmer, som gir 13.380 kroner.

NTNUI Håndball er regjerende norgesmestere i student-håndball og skal i sommer reise for å representere Norge i studenteuropamesterskapet i håndball. I tillegg til å få hjem EM tittelen Trondheim og Norge, ønsker de også å motivere flere studenter til å drive idrett ved siden av sine studier.

De fikk 382 stemmer, som gir 11.460 kroner.

22B er et kontaktsenter som retter sitt arbeid mot ungdom i Trondheim sentrum, og jobber for å forebygge en negativ utvikling innen rus og kriminalitet hos ungdommer. I følge politiet er de en direkte årsak til nedsatt kriminalitet på Trondheim Torg.

De fikk 375 stemmer, som gir 11.250 kroner.

Støtteforeningen for kreftsyke barn i Møre og Romsdal jobber for å gi kreftsyke barn og deres familie en lysere hverdag. Pengene blir et tilskudd til deres plan om å arrangere en større tur til Kristiansand Dyrepark neste år.

De fikk 364 stemmer, som gir 10.920 kroner.

Hockey mot kreft viser at idrettsfolk kan bidra til å gjøre hverdagen lysere for kreftsyke barn. De samarbeider tett med Støtteforeningen for Kreftsyke Barn. De har nettopp gjennomført Den Store Styrkeprøven, og på den måten snart fått inn 200.000 kroner, som skal brukes til å bygge og drive et Frirom på Kvinne-Barn Senteret ved St. Olavs.

De fikk 296 stemmer, som gir 8.880 kroner.

Active Summer jobber for å organisere en aktivitetsleir for barn på asylmottak og lokale barn fra Heimdal. De som jobber med dette er 15 frivillige og kvalifiserte studenter fra hele verde, noe som gir barna en multikulturell og engasjerende opplevelse, samt at folk fra hele verden får oppleve Norge på en unik måte.

De fikk 265 stemmer, som gir 7.950 kroner.

Vi gratulerer alle vinnerne – både de som fikk utdelingen på Lerkendal og alle andre!

Se også bildegalleri på facebook.com/sparebank1smn