Banken i stadig fornyelse

Lokalene våre i Molde er under fornyelse. Mandag 10.september er vi tilbake i Storgata, og 17. september blir det offisiell åpning med en hel uke med ting som skjer.

Bankkundenes behov er i stadig endring og bankene må tilpasse både produktene og de fysiske lokaliteter for å henge med i utviklingen. Banken i Molde har snart i ett år vært lokalisert i midlertidige lokaler i Øvre veg mens lokalene i Storgata har vært under oppussing. Nå nærmer deg seg imidlertid tilbakeflytting og alle vi ansatte gleder oss til å komme tilbake til nye og tidsriktige lokaler.

Mandag 17.september kl 10.00 blir det offisiell åpning ved ordfører Torgeir Dahl og kakeservering til alle. Hele uke er spekket av arrangement, både for store og små. Labb og Line inviterer de minste på kino, det vil være fagdager med ulike spennende foredrag, intimkonsert med Jo Nesbø og Lars Jones og mye mer.

Fullstendig program kommer senere, følg med!